Quantcast
Radio1_v_zivo


9 občutkov, ki so boljši kot seks!
Radio 1 priporoča | 19. 1. 2016 6:31
Tudi te stvari ti na obraz narišejo nasmeh zadovoljstva
Ključne besede:     seznam    seks    smešno

 

 

1. Ko plačaš zadnji obrok kredita

 

 

Po več letih nemočnega opazovanja, kako iz tvojega računa iz meseca v mesec izginja denar, je plačevanja kredita kar naenkrat konec! Ko pride ta dan, lahko končno brezskrbno zadihaš in se počutiš, kot bi doživel na tisoče orgazmov in hkrati bankirjem pokazal sredinec.

 

 

2. Ko si na popolnem prvem zmenku

 

 

V zraku je občutek, da je vse možno. Sprašuješ se: "Je to začetek česa pomembnega?" Ko gre tvoj zmenek res dobro, so občutki še boljši kot takrat, ko pride do mečkanja med rjuhami!

 

3. Ko končno napreduješ


 

Le malo stvari je boljših od občutka, ko tvoj šef končno prepozna vse tvoje trdo delo. Ne glede na to, ali gre za manjše napredovanje, ali pa si končno dočakal največjo pisarno, občutek imša, da ti je končno uspelo! Če pa vse to pospremi še nekaj dodatnega denarja pa še toliko boljše.

 

 

4. Ko narediš požirek alkohola po res napornem dnevu

 

 

Takrat, ko gre vse narobe, je dan najboljše zaključiti v stilu Dona Draperja: s koktejlom, ki vsebuje vsaj eno žgano pijačo. In na svetu je takrat ni boljše stvari kot tisti prvi požirek.

 

5. Ko se prvič poljubiš s simpatijo

 

 

Ko zveš, da si tudi ti všeč nekomu, ki ti je tako zelo všeč, te prvi poljub razveseli, kot bi zadel na lotu!

 

 

6. Ko se začne dopust

 

 

Ker je začetek počitnic poln možnosti in občutkov, da je vse mogoče!

 

 

7. Ko prebereš zadnji stavek dobre knjige

 

 

Saj veš, tiste, ki te je spravila v smeh, solze in te napolnila z občutkom zmagoslavja. Ko prebereš zadnji stavek, in vidiš, da se je za tvoj najljubši lik dogodivščina zaključila, se tudi sam počutiš zadovoljen in spokojen.

 

 

8. Ko ti starši povejo, da so ponosni nate

 


 

Mogoče je res nenavadno v istem članku prebrati besedi "seks" in "starši", a če si to doživel, dobro veš, kako dober občutek je, ko starši v tebi ne vidijo več otroka, ampak odraslo osebo, ki je dosegla nekaj velikega.

 

 

9. Ko si lahko končno kupiš nekaj, za kar si dolgo varčeval

 

 

Ne glede na to, ali gre za nov avtomobil, stanovanje ali samo tisti hud pulover - ko končno dosežeš svoj cilj, je občutek zmagoslavja izjemen! Kdo je kralj sveta? Ti si kralj sveta!