Radio1_v_zivo


Trgovina v Primusu!
| 1. 2. 2013 19:39
RDO ima CENTER DESTINACIJE!
Ključne besede:     RDO    Primus    trgovina
Center destinacije
Center destinacije

Eden od pomembnejših rezultatov dosedanjega dela v okviru regionalne destinacijske organizacije je vzpostavitev informacijsko–prodajnega mesta, ki so ga poimenovali CENTER DESTINACIJE PTUJ, JERUZALEM ORMOŽ, SLOVENSKE GORICE IN HALOZE – doživetja, izleti, dobrote, izdelki. Uradna otvoritev se je zgodila v iztekajočem se tednu, center pa se nahaja v Grand hotelu Primus.

V okviru regionalne destinacijske organizacije, v kateri je združenih 27 občin in več kot 40 gospodarskih subjektov ter civilna iniciativa, je poseben poudarek na razvoju in oblikovanju, promociji in distribuciji ponudbe štirih geografski znamk: Ptuj, Jeruzalem Ormož, Slovenske gorice in Haloze.

Na podlagi do sedaj doseženih rezultatov in smelo zastavljenih ciljev za prihodnost turizma v destinaciji, destinacijski manager Matija Brodnjak pravi, da je čas, ko lahko s ponosom povedo, da Podravsko– ptujsko-ormoška regionalna destinacijska organizacija postaja prepoznavna destinacija, katero na vrh postavljajo trendi, ki se napajajo iz avtentičnosti zgodb z močnimi sporočili, vračanja nazaj k naravi, osebnega – individualnega pristopa ter vsestranskih doživetij.